Thursday, April 1, 2010

My Ribbon Embroidery

Design 16 kuntum bunga ros. Ku hadiahkan sempena pertunangan adikku yang no 2 - Ida & Pami.

4 kuntum ros kaler gold...ok x kaler ni..actually nak sulam nama kt tengah tu..tp x sempat...mcm tu jelah.

Design baru..2 kuntum bunga matahari dengan background pink. Nak cari kain kaler pink yg terang sikit tp x jumpa..pink ni ok lah..1st try...:)


Ha, yang ni..mula2 tanya pendapat husband aku, dia kata macam x masuk kaler pink dgn background hijau..tapi aku tibai jgk..sbb tu kain dh beli kaler hajau..nasib baik x nampak teruk sgt. Not bad la kan...kan..?



Huhuhuhu..yang ni lagi la..testing guna riben kaler peach..tunggu tgk bila dh jadi bantal nanti ok ke tak..ni nampak semamcam jer...:)

Gambar2 kat atas adalah sarung bantal kecik yang dah siap disulam reben tapi belum dijahit. Menunggu untuk dijahit...:) Nantikan yang dah siap dijahit yer... Tunggu....!!!



5 comments:

  1. wah..comey2 brg ...hahhaha..

    ReplyDelete
  2. hehehe..thank you..thank you:)

    ReplyDelete
  3. ader mase ko buat sume nie ehh

    ReplyDelete
  4. Curi2 masa bila adam dah tido ijan...banyak gak yg rosak hasil bantuan Adam tu..:)

    ReplyDelete
  5. i am so impress of your handicraft..kudos!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...