Tuesday, December 28, 2010

Kain felt - rm9.90/meter


















sample for 1 meter - lebar 34inci




Assalamualaikum..

Entry kali ni just nk inform kalau sesiapa nk beli kain felt yang murah, sy blh tlg belikan. ada macam2 kaler. Rm9.90 semeter. Minimum pembelian 1meter. Setengah meter x jual ok. Banyak craft yg blh dibuat dgn kain felt ni tau. Actually saya x jual kain felt ni..saya x simpan stok pun..saya cuma boleh tolong belikan jer..consider as a personal shopper la..hehe.. untuk pilihan kaler..saya x ambik banyak gambar sangat, tp most of the kaler mmg ada kat sini.. sila rujuk gambar kat atas tu jelah yer.. Contoh kain felt 1 meter macam gambar yang kat atas tu..kaler hot pink..very sweet! Lebar kain felt ni 34 inci. so kalau berminat,contact sy la yer 0179109404.

51 comments:

  1. waahhh...menarik n murah plak tu. t update la kaler2 dia...mudah nak pilih2...
    thanx for sharing...

    ReplyDelete
  2. Salam...
    lepas ni beli kat sini jer...murah lak tu...betul kata SyaAz, kena update kaler supaya mudah customer nak pilih kaler...

    ReplyDelete
  3. wah murah gilerz.. awak beli kain nie kat mana? kat kedai kraft k? murah sesangat? kalau susah2 awak jual sekeping sebesar kertas A4.

    ReplyDelete
  4. Awok's kiter : memang murah..sebab tu sy share..sambil2 beli utk saya..blh tlg beli kalau ada kwn2 yg nak..:)

    ReplyDelete
  5. Mas: nanti kalau ada gmbar lain saya update utk kaler tu..actually saya x jual kain felt..so sy xde la sample kaler..nanti sy try tanya tuan kedai tu k..:)

    Halizda : saya beli kat kedai kraf..sebelum ni mmg xder..ni baru jer ader..nk jual bentuk A4..rasanya better jual 1 meter ni kut..lebih murah & besar..senang nk buat macam2 dgn kain felt ni..x terhad saiz nyer nanti..anyway, thanks 4 suggestion..:)

    ReplyDelete
  6. salam..
    bleh tau x kedai ni kat area mane?
    ape name kedai ni ye?
    tq..

    ReplyDelete
  7. dmaysri : kedai craft kat area jalan tar KL

    ReplyDelete
  8. Banyaknya felt... Boleh rambang mata kalau pergi kedai macam ni. :)
    Salam kenal dari Yati.

    ReplyDelete
  9. salam.. memang murah harga felt ni... sy beli kat kedai kat k.terengganu nipun harga rm15 semeter... dah la warna tak banyak pilihan yang sini banyak gak pilihan... untung yer org duk kl senang cari bahan mentah untuk felt ni... salam perkenalan dr saya amrina
    efcollectons.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum, boleh tahu tak apa nama spesifik kedai tu? =)

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan utk pn noorwati.
    tq for info.
    tp bole tak puan bg direction kedai tu.
    & nama kedainya skali.

    ReplyDelete
  12. kt kedai tu ada jual butang yg comel2 x???..

    ReplyDelete
  13. nak oder macam mana?..blh email kat sy cara oder dan payment nk bt..
    email sy:no_aini_d5@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Hai..murah arr...
    minat arr nak bli..camner klu nak order yer?
    tgh survey kain felt nie..bru nak b;jinak dgn
    nnt email sy gak cara nk order..
    yus_5068@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. sy berminat nak mtk tlg beli..tapi mcm besar je 1 meter tuh.maklumla,org baru nak berjinak2 dgn felt...ada sape2 nak share dgn sy tak?emel sy ye..cikla321@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Hi! Kain felt murah2 ni ada dijual lagi ke?

    ReplyDelete
  17. salam huda. kain felt masih available. tp cuma ada saiz 1/2m@RM6.50 dan 1/4m@rm3.50. kalau nk order sms saya 0179109404

    ReplyDelete
  18. boleh tahu x kat mane kedai ni?

    ReplyDelete
  19. kedai bunga reben...sebelah nagoya....rm7.80 semeter

    ReplyDelete
  20. salam...sy nak beli kain felt kaler merah angry birds,ngan pink A817 ada x?nk 2 meter...

    ReplyDelete
  21. salam puan noorwati..nk tnye available lg ke kain felt ni? sy atiqah, baru nk berjinak2 nk buat handmade craft guna kain felt ni..boleh email sy camne nk order n cara pembayaran?tq
    nuur_qaseh69@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. saya nak order kain felt , still available lagi tak ? kalau ada , tolong inform saya secepat mungkin , saya nak beli dalam meter tu , inform saya dekat email saya nie , chentaisya@ymail.com

    ReplyDelete
  24. kak,saya baru nak blaja seni kraft felt ni..tapi saya xtau mane nak dapatkan stok kain ni..
    kalau akk sudi tolong saya,emelkan pada saya detail2 or costnye dekat emel ni:
    yimee_bb@yahoo.com
    aulia,putrajaya

    ReplyDelete
  25. salam sis..kain felt rm9.9 tu masih blh di order ke

    ReplyDelete
  26. Salam akak,, still available lg x kain felt ni,, nk order gak. Ape2 info email sy ye.. faranadyea87@gmail.com,, tq <>

    ReplyDelete
  27. Salam,kak felt ni jnis poly ke arcylic?

    ReplyDelete
  28. Salam,sis kalo blh sy nk tau kdai tu kt mna,sbb sy mmg bt handmade kraf dgn kain felt ni..mmg perlukan stok y byak utk kain felt ni.

    ReplyDelete
  29. kain felt masih avaiable tp harga skrg ni semeter rm12..setengah meter rm7..berminat blh emel saya anjewati@yahoo.com atau sms 0179109404

    ReplyDelete
  30. Salam akak,, still available lg x kain felt ni,, nk order gak. Ape2 info email sy ye.. sabrina.mh86@gmail.com

    ReplyDelete
  31. kain nie boleh buat t shirt ke? harap d balas hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kain ni cam xsesuai je buat tshirt..

      Delete
  32. kain nie boleh buat t shirt ke? harap d balas hehe

    ReplyDelete
  33. email sy detail akak...akak beli dmne yer???nk beli in big amount la...ana.amiza87@gmail.com

    ReplyDelete
  34. ada stok lagi tak? klau ade email saya ye... azim_didier@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. ade lagi x?? email saye mystery_hol94@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. As.kum ada stok lg ke? Boleh email saya nang7870@gmail.com

    ReplyDelete
  37. ada lg tak kain ni??tlong emeil sy jannahmustapha57@gmail.com...

    ReplyDelete
  38. ada tak lagi kain felt ni?? jenis felt ni polyster @ arcylic?? skrg harga semeter berapa yer?

    ReplyDelete
  39. akak,ada lg x kain felt ni? Harga nya msih lg sama semeter? kalau sy nk dlm 10 meter kaler lain2,tmsuk postage berapa ye kak? yg size A4 ade x? email kt sy sitinurhidayahmamat@gmail.com

    ReplyDelete
  40. salam... nk tanya ni.. masih ada lgi ke kain flet ni.. n harga masih sama lgi ke mcm dulu.. pls email kt sya riza_adik@yahoo.com.my... tq..

    ReplyDelete
  41. Salam..akk sy bermint ngan kain flet..pls email detail setia_sepakat@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. salam .. kain nie sesuai untuk buat brooch x ?? and still available ag x ?? email at nuramera31@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. Salam...sy bminat dgn kain flet...email aqeelafarid@gmail.com....

    ReplyDelete
  44. pm etty1928@yahoo.com
    masih available x kain felt ne? urgent

    ReplyDelete
  45. Tp yg ni rasanya bukan arcylic felt kan. Klu arcylic felt lembut. Yg ni felt jenis kasar sikit kan? Klu d sabah ada jg harga semeter 7rm ja. Cuma bujan arcylic felt.

    ReplyDelete
  46. Assalamualaikum..
    bminat nk oder felt n brg2 kraf blh wassap 016 272 8977. Felt 1 mtr 9.90, A4 size 1.50. Ln2 brg blh wassap ye.. terima ksh

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum sis . saya nak tanya ape lagi barang2 kraf yg sis jual dan sis ada tak jual sponge nipis untk kraftangan ?

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...