Thursday, July 11, 2013

PROMOSI RAMADHAN - DIY KIT JAHITAN BABY QUILT


Assalamualaikum dan salam mesra...
Sempena bulan Ramadhan Al Mubarak yg mulia ni..promosi DIY kit jahitan baby quilt WATIE CRAFTY akan dijual pada harga RM65 sahaja (harga biasa RM80 yer..)
So, bagi yg berminat..sila email watiecrafty@yahoo.com atau sms sy 0179109404. Harga belum masuk postage yer...dan stok amat terhad utk promosi ni...:)

Saturday, June 8, 2013

Fabric panel for sale - rm25











Berminat utk order..sila sms 0179109404 @ emel ke watiecrafty@yahoo.com

Sunday, April 21, 2013

Jom order craft material murah!!!!

Assalamualaikum dan salam mesra...
Pre order craft material dgn harga yg murah ini dibuka sehingga 25 april 2013. Berminat nk order, sila email watiecrafty@gmail.com ataupn sms 0179109404.
Detail dan harga adalah seperti yg tertera pd gambar yer..
Thank you...:)

Friday, April 19, 2013

Button murah

Button campur2 design(16design yg berbeza)..for sale..rm15 shj..jom order..sms 0179109404 atau emel sy watiecrafty@yahoo.com

Saturday, April 13, 2013

Polester felt 50kaler rm40 shj

Promosi kembali lg..poly felt 50kaler ni rm40 shj..saiz lbh kurang a4..22x25cm
Untuk order, sila emel watiecrafty@yahoo.com atau sms sy 0179109404

Monday, February 4, 2013

Set bantal baby-rm25 shj..

ASsalamualaikum dan salam mesra..pd semuanyg sudi singgah di blog ini...
Kali ni nk post pasal set bantal baby tanpa sarung...ada 4 set ready stock..tp dh post kt facebook dulu td..so, skrg dh tinggal 2 set sahaj lagi ready stock..tp kalau nk order, boleh jer..anytime..harga cuma rm25 shj utk 3biji bantal-1bantal biasa & 2 bantal peluk..

Andai ada yg berminat utk order, blh sms 0179109404 @ email sy watiecrafty@yahoo.com

Friday, February 1, 2013

ALphabet button / brooch -my new project!

ASsalamualaikum dan salam mesra pada semua yg sudi singgah kat blog sy yg x seberapa ni..
MAlam ni tetiba datang mood rajin nak update blog..hhehehe..
Sekadar berkongsi dgn teman2 project terbaru sy..cuba2 buat alphabet button, atau blh juga kalau nk guna sebagai brooch yer..
HUruf2 tu disulam menggunakan mesin sulam nv950.. kiranya ini projek pertama menggunakan mesin tu la...hehehe..setelah sebulan beli, baru sekarang nk guna..hehe..

Agak2, kalau sy open order utk button /brooch alphabet ni ada yg berminat tak...?:)

Tuesday, January 22, 2013

promosi kain felt-belian runcit pd harga borong!!!!

promosi dari 22/1 hingga 28/1 shj..kain feltpolyester..rm9.90 semeter..biasanya kena beli 10m baru blh dapat harga ni tau...so, cepat2 order..sms 0179109404. brg akn dipos pd 30hb ni yer...pls note.

Sunday, January 13, 2013

Bantal bergambar - rm30 sebiji







Assalamualaikum dan salam mesra...
Tempahan untuk bantal bergambar kini dibuka..harga pengenalan rm30 sebiji bantal tu..saiz lebih kurang 36x30cm..Anda boleh tambah nama / ungkapan / kata2 pada gambar..harga tetap sama..rm30 jer.. boleh dijadikan sebagai hadiah untuk kenang-kenangan peribadi anda... jom order...
sms 0179109404 atau emel ke watiecrafty@yahoo.com

Saturday, January 12, 2013

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...