Thursday, March 24, 2011

Kain felt saiz A4- RM1.30

Assalamualaikum dan salam mesra buat semua teman..
Hari just nak buat survey, kalau saya nak jual kain felt (pilihan kaler macam katalog kat atas blog ni) dalam saiz A4, ada orang nak beli tak..hehe..harga cuma RM1.30 sekeping..ok tak? Kalau ada sambutan, boleh la saya mula gunting..sebelum ni saya x jaul saiz kecik tau. Ni dok tgh pikir2 nak jual ke tak..sebab ada yg sms bertanyakan felt saiz kecik ni.. Ada orang nak beli ker ni...?

39 comments:

  1. bagi tau saya ye mcm mn nk beli? saya mmg ngah cari kain ni..

    ReplyDelete
  2. mummy fara, nk order boleh sms 0179109404 bgtau kod kaler yg nak tu..nanti sy bgtau total harga termasuk kos pos dan nombor akaun saya untuk payment.

    ReplyDelete
  3. warna yang mcm gambar kat atas tu je ke? gambar yang atas sekali tu ada tak?

    ReplyDelete
  4. fara, semua kaler masih ada..46kaler semuanya..felt selection kt bahagian atas blog ni adalah katalog felt. boleh pilih kaler kt situ yer..:)

    ReplyDelete
  5. FELT POLYESTER..JENIS YG TAK BERBULU:)

    ReplyDelete
  6. okay.. nanti saya bagi tau colour apa yang saya nak yer..

    ReplyDelete
  7. salam, akak sye minat kalu akk jual saiz a4 tu.. tapi warne selain tu xadee ke?? sye minat ni

    ReplyDelete
  8. nurul shuhadah
    kos kain felt kecik lbh mrah. msti dpt smbtan

    ReplyDelete
  9. saya mcm nk order je.nanti kalu nak,send sms kt no. noorwati ek.

    ReplyDelete
  10. mcm nak beli nih...hehe!!!trigin nak bli lah..

    ReplyDelete
  11. jens kain nie keras x? ari 2 bli kt kedai keras la..xsyok nk wat..huhu.klu lmbut nk beli la..:)))

    ReplyDelete
  12. saya nk beli...leh bg direction tak mcmn...

    ReplyDelete
  13. saya nk beli, mungkin dalam 1/2 meter utk setiap 3 warna. agak2 brape harganya dengan sekali kos penghantaran ??

    ReplyDelete
  14. kak wati boley bagi email tak? lagi senang nak contact. saya berminat nak beli. kalo boley, kak wati boley bagi email kak wati dalam shoutbox kat blog saya tu :) terimakasih

    ReplyDelete
  15. saye nak order jugaklah..benang dengan jarum dier mcmane ehh?? mcmane nak order?

    ReplyDelete
  16. salam,
    saya berminat untuk membeli kain felt saiz A4 ini...bagaimana saya ingin membuat tempahan?... pilihan warna saya ialah:
    (1) hitam
    (2) putih
    (3) pink (516)
    (4) kelabu (860)
    (5) hijau daun (827)
    (6) emas (A847)
    (7) merah hati (820)
    (8) oren (A200)
    (9) coklat (858)
    (10)hijau tua (880)
    (11) biru muda (549)
    (12) biru (918)
    (13) unggu (A865)
    (14) kuning (A504)
    (15) pink cair (A512)

    ikhlas drpd:
    Siti Aisyah
    (aisyah.zan@gmail.com)
    019-3453308

    ReplyDelete
  17. sy nk order jgk. please email sy cmne nk ordr. yoo_rin89@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  18. sy nk order jgk. please email sy cmne nk ordr. yoo_rin89@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  19. salam...
    i'm interest to get this felt for below code :

    A-558 ( blue )
    A-538 ( green )
    A-865 ( purple )
    A-918 ( light blue )
    A-812
    A-525
    A-515
    A-535 ( light green )
    A-501 ( white )
    A-504 ( yellow )
    A-513 ( pink )
    A-512 ( pink )

    1/2 each of this item..
    how much ? ( include postage )
    and how to make an order / payment ?

    email me at
    sweet_reen02@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. macam mane nak order ???
    teringin nak beli la

    ReplyDelete
  21. Sy nak tau macam mane nak order. Emelkan sy caranya nabilahtomoyo@hotmail.com

    ReplyDelete
  22. me too..pliss emeil me at are_naleha@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. ad lg ke??kalo ad nk order...

    ReplyDelete
  24. salam all.. kami juga menjual kain felt pelbagai warna dengan harga yg berpatutan.. tgk kat blog ek :) mzshidashop2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. 1keping besar A4 n RM1.30??mcam bez jerk...mang ngah crik ken felt nik....email kt sye harga untuk 20 keping ngan cre nk bt order n pyment ek...auntysarah_87@yahoo.com eh....

    ReplyDelete
  26. ade lagi tak..stok 1 keping bersaiz A4 RM 1.30..kalau ade cmane nak oder ek...

    ReplyDelete
  27. sya brmnat nk bli kain ni dlm saiz A4 cmne nk order ek

    ReplyDelete
  28. sy nk order kain felt size A4.mcm mana ye.. boleh email sy di adriana_ndz@yahoo.com

    item - kod - 549 ,535,516 , A-504 , A-515 .

    ReplyDelete
  29. sye nk order tp mcmne???email sye rezu_oneyiez@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. akk adew bukak gerai ta k ? sbb kawan saya nak laa kain nie

    ReplyDelete
  31. akk adew bukak gerai ta k ? sbb kawan saya nak laa kain nie

    ReplyDelete
  32. salam...mcm mn awak boleh wat bentuk2 tu?ade acuan or pakai gunting biasa je?

    ReplyDelete
  33. hi!!adik fara nk beli kain ni...tpi,camner??warne tu je ker??

    ReplyDelete
  34. Kat ner nak beli ni .. Nak buat bisnes kat sekolah sikit .. Saya nak warna ..

    Pink , Purple , Hijau , Biru , Oren , Peach , Coklat

    ReplyDelete
  35. SALAM.. sy nak beli la.. mcm mna ye

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...