Monday, March 7, 2011

100pcs beg piramid - completed!







Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah, akhirnya siap juga 100pcs beg piramid ni. Tempahan ofismate saya untuk majlis pertunangan kakak tersayang pada minggu depan (cuti sekolah) di Kedah. Harapan agar tuan punya majlis berpuas hati..hehe..kaler krim+merah tu adalah pilihan saya sendiri memandangkan orang yang menempah x dapat nk decide kaler yang dia nak..hehe..dia cuma kata may b majlis bertema krim..so, inilah yang saya pilih untuk dia..:)
Gambar kedua & ketiga tu adalah beg-beg piramid yang telah dipacking..hehehe..ready to go!
As usual, anyone interested, contact me 0179109404 <">






3 comments:

  1. Comelnye... Su kalau jahit benda kecik kecik ni, mcm tak jadi lah.. SU kena praktis bebyak lagi nie... :)

    ReplyDelete
  2. wah! banyak dan cutenya....!

    ReplyDelete
  3. Sue, memang remeh..tang jahit tu ok lagi..tp part nk turn out bahagian dalam ke luar tu..huhu..sakit gak la tgn..:)
    Cik tie : tq sudi singgah!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...