Thursday, January 20, 2011

Teh O Limau / Lemon Tea - RM20.50/tin


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua teman tersayang...

First of all, hari ni bukan upload hasil jahitan atau sulaman..tapi upload my favourite drink as well..hehehe... Actually, saya sangat suka minum teh o ais limau..my husband pun sama..tapi dia tak suka ias..so, just teh o limau..even my Adam pun sekarang ni dah pandai minta lemon tea..(umi..nak emon tea..hehehe). Minum teh o limau mmg sedap kan..tapi kalau nak membuat nyer tu mmg leceh..nak kena bancuh teh la..perah asam limau lagi..malas kan..(atau aku jer yg pemalas..huhu..)

So, motif utama post hari ni adalah nk bagtau kawan2 semua produk yang banyak mebantu menyenangkan kerja membuat teh o limau..hehehe..Inilah dia Bontea perisa lemon. Memang terbukti sedap..betul2 rasa macam teh o limau yang original tau. Sebab saya dah gunakan dah 3bln lbh. Sangat mudah dan sedap. Cuma bancuhkan 1 sudu serbuk lemon tea ni dgn segelas air, dan kacau..boleh terus diminum..atau kalau nak teh o ais limau, just tambahkan ais..hehe..

Memandangkan selalu ada pepatah kat kedai2 tu "kalau sedap bagitau kawan" kan..so, saya nk bgtau la ni..hehehe..so, kalau ada yang nak try serbuk teh O limau ni..boleh contact saya yer..cuma rm20.50 utk 1 tin 750g tu..kalau saya kat rmh saya ni blh tahan 2 bln lbh..everyday minum tu..dan mak mertua saya kata boleh kempiskan perut..tak tau la betul ke tak..sebab saya ni mmg dh kurus..so, x nampak la apa2 effect dia..hehehe.. Boleh sms @ call 0179109404 (utk respon yg lbh cepat) atau emel pn boleh jgk..:)

Mesti ada ramai yang suka minum teh O ais limau kan...?

1 comment:

  1. kat mana ade jual serbuk teh ni???

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...