Tuesday, January 11, 2011

Kain felt murah - rm6.50/ half meter

Assalamualaikum & salam sejahtera..

Saja nak up balik promosi ni..pilihan warna actually banyak..boleh refer gmbar kt atas blog ni..saya ada letak code kat gambar tu..tp ada jg kaler yg xder dalam gambar tu ek..boleh tanya saya dulu whether kaler yg u all nak tu available ke tak..so sesapa yg nk order blh contact sy yer..0179109404 atau email pn boleh.. noorwati@rsmi.com.my

34 comments:

  1. salam sis,

    boleh saya tau kedai ni dkt area mana?dkt area cheras ke sis? kalau cheras, bolehla saya singgah sebab saya pun dr area2 tu....

    harap sis tak keberatan utk kongsi maklumat :)

    ReplyDelete
  2. kak. boleh tak kalau saye nak beli yg bukan semeter ?

    ReplyDelete
  3. Syera, nak beli setengah meter rm6.50, kalau 1/4 meter rm3.50.

    ReplyDelete
  4. saya nak beli
    coklat 858 (1/2 meter)
    merah 518 (1/2 meter)
    putih 501 (1/2 meter)
    pink 513(1/2 meter)
    pink 515 (1/2meter)

    so semua sekali rm 32.50 kan?
    kalau masuk dilevery sekali brp?

    ni email saya : farahadriana@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. saya dh reply kt email fara..:)

    ReplyDelete
  6. ada lg x kain felt ni?

    ReplyDelete
  7. kain felt ada lagi..boleh order kalau nak..:)

    ReplyDelete
  8. hi,
    sy nk beli kain felt kaler 516 (1/2meter)
    504(1/2 meter)
    hitam (1/2 meter)

    email kakakokie@gmail.com

    ReplyDelete
  9. saya nak oder, 545,918,516,573,524, semuanya i/2 meter, berapa kos penghantaran.sila emel saya yer.. mazznie2gmail.com

    ReplyDelete
  10. size a4 ada jual x??

    ReplyDelete
  11. email sy- mimi_diyana93@hotmail.com

    ReplyDelete
  12. sy pun nk A4 saiz kalau ada jual... harga send kat email sy :wind_tulip@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. ada lagi tak kain felt tu.lau ada lagi boleh inbox saya

    ReplyDelete
  14. Hi,
    for beginner!

    RM6 ONLY for 5 pc of felt size A4

    grab it!

    http://sellandsold.blogspot.com/2011/04/kain-felt-for-sale-rm-6-only-set-of-5.html

    ReplyDelete
  15. ERm I'm A bEgGiNer... bolEy X baGi DEtAiL nYe KaT e-mAil ...
    hikaru_akira@ymail.com
    tHNkX..^^

    ReplyDelete
  16. akak...
    saye nak yang 1/4 meter..
    Kod kaler yg saye nak:
    -580
    -849
    -519
    -535
    Nnt akak email or msj saye ye brape jumlah sume inc delivery..
    -zeepinabag@yahoo.com /0136289575
    -Sy yang mesej akak smalam tu..

    ReplyDelete
  17. omg.such a great price!
    i paid rm17 per meter to another blogger and it cost me a fortune for 15 different colors.most bloggers sell for rm16-rm18 and i really thought that's the best i can get..until i stumble upon your blog.such a waste.. :( do you still receive order?

    ReplyDelete
  18. salam..hye still ad ke kain nie..leh x bagi detail kt email sye b1el4h@gmail.com..plzz

    ReplyDelete
  19. nk tanya
    kedai ni berada di area mana??

    ReplyDelete
  20. saya nak beli kain felt ni . boleh saya tahu dekat mane area kedai ni ? saya perlukan kain felt ni . hantar melalui post boleh tak ? please ..

    ReplyDelete
  21. ada jual lagi x kain felt ni?

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum,,nak tanya sikit bagaimana cara saya nak dptkn kain felt drpd puan??
    bagaimana hendak menempah drpd puan??
    harap puan boleh membantu (^_^)
    A.S.A.P :)thank you!!

    ReplyDelete
  23. salam akak, ada jual lagi kain felt ni.. pls email me at wicked_nia@hotmail.com

    ReplyDelete
  24. ade yg a4 size ag x...

    ReplyDelete
  25. akak, saya bminat..
    kalau boleh sy nk delivery smpai dlm mgu dpn..

    orange 200 (1/2m)
    red 519 (1/2m)
    turquoise 880 (1/2m)
    peach 518 (1/2m)
    black 580 (1/2m)
    yellow 504 (1/2m)
    blue 920 (1/2m)
    pink 817 (1/2m)

    email sy: iekah_redz@yahoo.com 0145089242
    akak email kn total price.as soon i hope. =)




    ReplyDelete
  26. salam...kak boleh sy thu ape beze felt nie dengn Polyester Felt..
    sy nk buat tmpahan tpi keliru...yng mne sesuai buat bantal? an_nursya@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. askum..akak saya nak beli kain felt warne coklat 858 (1/2 dan merah 518 (1/2 meter)..

    email saya :eliyashafina@ymail.com

    ReplyDelete
  28. Assalam..felt polyster dia keras n xblu kan??felt acrylic dia lmbut n brblu skit kan??
    nk kpastian?

    ReplyDelete
  29. blh x email detail code


    fatynsofea@gmail.com

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum.. Sis..
    jual lagi tak kain felt ni?

    klu jual.. reply sy di :ayuni_saibudin99@ymail.com

    ReplyDelete
  31. salam..
    kakak, saya berminat nak beli gak.. ada x g?

    email sy : nur_murnizarodzi89@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. salam sis, kain felt merah 518 (1/2 meter) still available? email sy kt ramizahshaharudin@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...